Kik vagyunk?

A Black Shark egy élvonalbeli játéktechnikai vállalat, amely hardveren, szoftveren és szolgáltatáson alapuló 360 fokos játék-ökoszisztémát fejleszt. Ezt a folyamatot jelenleg a vadonatúj okostelefonjaink biztosítják. Végső célunk, hogy páratlan játékélményt nyújtsunk nemzetközi rajongói bázisunknak, és létrehozzuk a legjobb játékvilágot, amely összehozza a világ játékosait.

Miért vagyunk itt?

Úgy gondoljuk, hogy a mobil játék korlátlan lehetőségekkel rendelkezik, de az iparágat visszatartják az inspiráció hiányában szenvedő játéktelefonok. A tökéletes játéktelefon nem csak az erős hardverről szól, hanem az élvonalbeli újításokról, a kifinomult felépítésről és a tervezésről, a csiszolt szoftverekről és a játékosokra irányuló szolgáltatásról is. A Black Sharknál ezekre a szempontokra odafigyelünk, hogy ne csak a világ legerősebb játéktelefonját hozzuk létre, hanem a játékosok csodálatos közösségét is. 

Hisszük, hogy a mobil játék a jövő, csak a megfelelő embereknek kell serkenteniük és támogatniuk azt. Mivel mi vagyunk az első okostelefon-márka a világon, amely a professzionális szintű teljesítmény érdekében folyékony hűtést, valamint képfeldolgozó chipet vezet be a felülmúlhatatlan vizuális élmény elérése érdekében, az innováció segítségével élénkítjük ezt az iparágat. Az esportok, az online játékok és a streaming közösségek támogatásán dolgozunk, mert úgy gondoljuk, hogy a játékban hihetetlen lehetőség rejlik az emberek összekötésére. Azért vagyunk itt, hogy részesei legyünk ennek a forradalomnak.

Üdvözöljük a Rebellion közösségben.

A védjegy története

BlackShark About
2018. november

Black Shark Bemutatkoik Globálisan

A tökéletes játéktelefon az erős hardverről, az élvonalbeli innovációról, a kifinomult felépítésről és kialakításról, a csiszolt szoftverekről és a játékcentrikus szolgáltatásról szól. Mindezekre a szempontokra összpontosítottunk, hogy ne csak a világ legerősebb játéktelefonját hozzuk létre, hanem a játékosok csodálatos közösségét is.