Black Shark 3

5G Gaming Trigger On

The Ultimate 5G játéktelefon

65W-os rendkívül gyors töltés
4720mAh dupla akkumulátor

TrueView kijelző
és True Hardware
DC Dimming technológia

Qualcomm Snapdragon 865
LPDDR5 + UFS 3.0

Magas frissítési ráta 90Hz
MEMC technológia

270Hz érintésérzékelési sebesség

Folyadék alapú
“szendvics”
hűtőrendszer

Master Trigger gombok
Master Touch 3.0

SA+NSA 5G
Wi-Fi 6

Szimmetrikus kialakítás a konzol szerű tartáshoz

Könnyű vezérlés, függetlenül attól, hogy hogyan tartja a készüléket

A Black Shark 3 hátulja függőlegesen és vízszintesen egyaránt szimmetrikus, így kezében érezheti az egyensúlyt.
A Black Shark 3 hátulja ívelt, a két rombusz felület enyhén domború, hogy jó fogást biztosítson. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén irányítsa készülékét, függetlenül attól, hogy hogyan tartja.

270Hz-es Érintésfelismerési sebesség

Az Ön kezében van a világ legrövidebb érintési késéssel rendelkező eszköze.

A legnagyobb, 270 Hz-es érintésérzékelési sebesség a legrövidebb 24 ms-os érintéskésleltetést eredményezi. Tapasztalja meg a leggyorsabb ravaszt és legfolyamatosabb ujjcsúsztatást.

Master Touch 3.0

Kiváló irányítás az Ön számára

A Master Touch 3.0 további két nyomásérzékeny funkcionális zónát ad, amely a képernyő egyszerű érintésével több műveletet eredményez. A nyomásérzékelők számának megkétszereződésével a Black Shark 3 még a képernyő szélén is pontosabban felismeri a nyomást.

Qualcomm Snapdragon 865

5G játék bekapcsolva/aktiválva

A legfejlettebb mobil platformnak, a Qualcomm Snapdragon 865-nek köszönhetően a Black Shark 3 modell gyors és intelligens. A páratlan CPU, GPU és 5G rendszer lélegzetelállító élményt nyújt játék, streaming, böngészés és egyéb tevékenységek során. Az ötödik generációs AI motor lehetővé teszi a mesterséges intelligencia legmagasabb fokának alkalmazását az 5G játékokon belül.

12GB maximális RAM

256GB maximális SSD-hely

LPDDR5 A legújabb generációs RAM

UFS 3.0 flash tárhely

Folyékony "szendvics" hűtőrendszer

Forradalmi megoldás a hűtés terén.

A Black Shark által kifejlesztett negyedik generációs folyadékhűtési rendszer forradalmi "szendvics" felépítésű. Mivel az SoC, a WIFI chipset, az 5G modem, a töltőáramkör és más hőt termelő komponensek az alaplap mindkét oldalán vannak elrendezve, két rendkívül hosszú folyadékkal töltött hűtőcsatorna fedi le a kártya mindkét oldalát, és közvetlenül érintkezik az alkatrészekkel. A hő egyszerre oszlik el mindkét oldalon, és a hűtési hatékonyság 50% -kal javul.

Termo grafit lemez

Rézötvözet védelem

Folyékony hűtőcső

Folyékony hűtőcső

Rézötvözet védelem

LPDDR5* + UFS 3.0

Gyors betöltés, gyors játék

A Black Shark 3 UFS 3.0 RAM-ot és LPDDR5 * ROM-ot tartalmaz, amelyek maximális adatátviteli sebességet biztosítanak a telefonon belül. A játékok telepítése, játékok betöltése és a jelenetek közötti váltás mostantól gyorsabb, mint eddig bármikor.

* Black Shark 3 8GB + 128GB verzió LPDDR4X ROM-mal

65W Hiper gyors töltés

4720mAh kettős akkumulátor

A Black Shark 3 az első eszköz a világon, amely kettős akkumulátoros rendszert tartalmaz soros töltéssel és párhuzamos kisüléssel. A soros töltés szupergyors töltést tesz lehetővé 65 W teljesítmény mellett, míg az akkumulátorok párhuzamos kisütése hosszabb élettartamot és felhasználást tesz lehetővé. A Black Shark 3 modellben található speciális töltő chipkészlet intelligens módon kezeli a folyamatokat a kettős akkumulátoros rendszer maximális teljesítményének elérése érdekében.
[12 perc alatt akár 50% 38 perc alatt 100% -ig *]

*18W mágneses töltőérintkezők

Könnyen tölthető, könnyen játszható

A Black Shark 3 hátoldalán található négy mágneses érintkező egy extra töltési módot jelent. Ez a kapcsolat támogatja a 18 W-os gyors töltést. És még csak nem is kell aggódnia, hogy a készülék alján található C típusú töltő csatlakozó befolyásolja-e a készülék tartását.

5G + Wi-Fi 6 kettős “X” antennával

Stabil kapcsolat minden másodpercben

A Black Shark 3 támogatja mind az NSA, mind az SA 5G hálózatait. Támogatja a legújabb Wi-Fi 6 szabványt is, amely 270% -kal * gyorsabb, mint a Wi-Fi 5 szabvány.
A keret szélei körül elhelyezett kettős "X" antenna biztosítja a legstabilabb kapcsolatot azokban a helyzetekben, amikor a telefont két kézzel tartják.
A kétcsatornás kapcsolat a Black Shark 3 modellen belül lehetővé teszi az 5G és a Wi-Fi hálózat egyidejű csatlakoztatását.

90Hz-es képfrissítés a MEMC technológiával

Simább, mint valaha

A Black Shark 3 játékképernyőjének frissítési frekvenciája 90 Hz, amely minden eddiginél simább vizuális élményt nyújt. A független kép chipsetnek köszönhetően működő MEMC technológia 25 Hz-ről 90 Hz-re emeli a képfrissítés gyakoriságát, így a legjobb képet nyújtja normál tartalom megtekintése közben is.

6,67 hüvelyk AMOLED Delta E < 1 pontossággal

Nézze meg a játék világát valódi színeiben

A Black Shark 3 nagy, 6,67 hüvelykes AMOLED képernyője a legjobb színpontosságú képernyők egyike. A Delta E <1 és a JNCD <0,55 értékeinek köszönhetően a játékok és videók valódi színeit láthatja.

TrueView kijelző és True Hardware DC Dimming technológia

Ölelje át a kényelmet

A Black Shark 3 TrueView kijelző úgy állítja be a képernyő fényerejét és a színhőmérsékletet, hogy megfeleljen a környezet fényeinek Így a kijelző természetesebb vizuális élményt nyújt Önnek. A True Hardware DC Dimming technológiának köszönhetően a Black Shark 3 folyamatosan világító kijelzővel rendelkezik, gyenge fényviszonyok között gyors villogás nélkül, ami kényelmet nyújt a maratoni játék során.

VDE Certificate

TrueView kijelző

True Hardware DC Dimming

Előre néző szimmetrikus sztereó

Füleljen! Ebből az irányból jönnek

A Black Shark 3 felső és alsó sztereó hangszórói előre néznek, és ugyanolyan hangerővel rendelkeznek. A játékosoknak már nem kell gondolkodniuk azon, leblokkolják-e a hangot a játék során, a szimmetrikus hangszórók segítségével pedig átfogó hangélményt tapasztalhat meg.JOYUI 11

(Android 10 alapokon)

Játékra tervezték

Az Android 10 alapokon a vadonatúj JOYUI 11 operációs rendszer egyesíti a mobil operációs rendszerek legjobb teljesítményét és a legprofibb játékélményt.

JOYUI 11

Játékra tervezték

A legújabb Shark Space a legmagasabb színvonalú játékfunkciókat biztosítja, beleértve a Shark Time, a Ludicrous Mode, a Gamer Studio stb., valamint a rendszer maximális testreszabását a játékosok számára.

64 megapixeles hármas kamerarendszer

Örökítse meg a fontos pillanatokat

A Black Shark 3 háromkamerás rendszerrel van felszerelve - 64 megapixeles fő kamerával, 13 megapixeles ultraszéles látószögű lencsével és az 5 megapixeles kamerával a bokeh effektus elérése érdekében. A RAW formátumú Super Night mód lehetővé teszi, hogy tiszta és élénk felvételeket készítsen éjszaka.

13 megapixeles ultraszéles látószögű objektív

f/2.25 lencsével

5 megapixeles kamera a bokeh effektusért

f / 2.2 lencsével

64 megapixeles kamera rendkívül tiszta felvételekhez

f / 1,8 lencse,
1,6 μm 4 az 1-ben szuper pixel