Black Shark 3

5G Gaming Trigger On

The Ultimate 5G játéktelefon

65W-os rendkívül gyors töltés
5000mAh dupla akkumulátor

TrueView kijelző
és True Hardware
DC Dimming technológia

Qualcomm Snapdragon 865
LPDDR5 + UFS 3.0

Magas frissítési ráta 90Hz
MEMC technológia

270Hz érintésérzékelési sebesség

Folyadék alapú
“szendvics”
hűtőrendszer

Master Trigger gombok
Master Touch 3.0

SA+NSA 5G
Wi-Fi 6

Szimmetrikus kialakítás

360° -os vezérlés

A telefon hátoldalán található két gyémánt alakú gerinccel jobban tartható és irányítható, ezzel javítva a kezelhetőségét. Black Shark 3 Pro szimmetrikus és egyenletes egy kiegyensúlyozott érzés és határozottabb irányításért.

Master Trigger gombok

Legyen az irányítás mestere

A játékszabályok a Black Shark 3 Pro fizikai trigger gombjainak köszönhetően most megváltoztak. Ez a klasszikus kialakítás lehetővé teszi, hogy valóban lőni tudjon a gomb megnyomásával, ahol a gomb elengedésének örömén túl a lövést is pontosan tudja irányítani, ami szimulálja a valódi ravasz meghúzásának érzését. Egy ívelt kivitelű, 21 mm hosszú gomb megkönnyíti a félautomata puskából történő lövést több órán keresztül.

Master Touch 3.0

Nyomás által valósítja meg az irányítást

A Master Touch 3.0 kettős csapást mér két további gyorsbillentyűvel, 48% -kal nagyobb nyomási zónával. A Master Touch segítségével személyre szabott érintési zónát állíthat be, amely lehetővé teszi a képernyőn megjelenő műveletek egyszerű elindítását csupán a hüvelykujj nyomásával. A kétszeres számú érzékelőnek köszönhetően a Black Shark 3 Pro még a képernyő szélén is pontosan reagál a nyomással történő irányításra, ami lehetővé teszi, hogy csúszó ugrást végezzen, és profiként lőhessen.

270Hz-es Érintésérzékelési sebesség

Kezében tartja a világ legalacsonyabb érintési késéssel rendelkező készülékét

Tapasztalja meg a világ legrövidebb, mindössze 24 ms-os érintési késleltetését, ami lenyűgözően gyors műveleteket eredményez, amelyek 30% -kal gyorsabban történnek. Fusson a menedékházba, menjen támadásba, használja a végső képességeit! Bármilyen őrülten is mozognak az ujjai, biztos lehet benne, hogy a 270 Hz-es frekvenciával a Black Shark 3 Pro csak 24 ms késéssel követi Önt.

X-tengelyes lineáris motor

Ne csak lőjön, érezze is a lövést!

Teljes mértékben merüljön el a lineáris X-tengelyes motor tapintási élményében. Érezze, ahogy a játék vissza szól az ujjain keresztül sugárzó rezgések által, ahogy felfedezi a játék világát és kölcsönhatásba lép vele.

Qualcomm Snapdragon 865

5G játék bekapcsolva

A legfejlettebb mobil platformnak, a Qualcomm Snapdragon 865-nek köszönhetően a Black Shark 3 Pro modell a gyors és intelligens eszközök teljesen új generációját képviseli. A 25% -kal gyorsabb CPU, GPU és 100% -kal továbbfejlesztett 5G rendszer lélegzetelállító élményt nyújt játék, streaming, böngészés és egyéb tevékenységek során. Az ötödik generációs AI motor extrém idegi képfeldolgozásáról és számítógépes használatáról híres, amely a teljes 5G játékélményt a következő szintre emeli.

12GB Maximális RAM

256GB SSD tárhely maximális

LPDDR5 következő generációs RAM

UFS 3.0 flash tárhely

Folyadék alapú “szendvics” hűtőrendszer

Forradalmian hideg

Harcoljon a legintenzívebb csatája hevében, a lehető leghűvösebben. A Black Shark által kifejlesztett negyedik generációs folyadékhűtési rendszert forradalmi „szendvics” szerkezet formájában tervezték. A SoC, a WIFI chipset, az 5G modem, a töltőáramkör és más hőelemek az alaplap két oldalán vannak rétegelve. A processzormagot két rendkívül hosszú folyadékkal hűtött hűtőcsatorna keretezi, amelyek mindkét oldalon közvetlenül érintkeznek az aktív komponensekkel, ezért a hűtési felület 100% -kal nő, és az általános hűtési hatékonyság 50% -kal javul.

Termo grafit lemez

Rézötvözet védelem

Folyékony hűtőcső

Folyékony hűtőcső

Rézötvözet védelem

LPDDR5 + UFS 3.0

Kezdje el az új játékot gyorsabban, mint barátai az UFS 3.0 RAM és az LPDDR5 ROM segítségével, amelyek a mobileszközök világában elérhető legnagyobb sebességgel továbbítják az adatokat. Az LPDDR5 hatalmas, 50% -os sebességnövekedéssel büszkélkedhet az LPDDR 4X-hez képest, így a telepítések és a betöltés minden eddiginél rövidebbé válik.


65W-os Hyper töltés

5000mAh dupla akkumulátor

A Black Shark 3 Pro az első eszköz a világon, amely dupla akkumulátoros rendszert tartalmaz soros töltéssel és párhuzamos kisüléssel. A soros töltés szupergyors 65 W-os töltést tesz lehetővé, míg a párhuzamos kisütés 5000 mAh maximális akkumulátor-kapacitást és stabilabb akkumulátor-élettartamot tesz lehetővé. A Black Shark 3 Pro speciális töltőchipset hatékonyan kezeli a kettős akkumulátoros rendszer áramellátását, mindössze 38 perc alatt 100% -os, 12 perc alatt pedig 50% -os töltöttséget ér el.

*18W mágneses töltő csatlakozó

Könnyen tölthető, könnyen játszható

A készülék könnyen feltölthető a készülék hátlapján elhelyezett extra 18 W-os mágneses töltő csatlakozással. A töltő mágnesesen csatlakozik a telefonhoz egy olyan helyen, amely a játék vakfoltját képviseli, így továbbra is a készülék fekvő helyzetében folytathatja a játékot, és csatlakoztathatja a töltőt anélkül, hogy az játék közben zavarná.

* Ez a kiegészítő külön megvásárolható

5G + Wi-Fi 6 kettős “X” antennával

Nincs mentség a visszavonulásra

A Black Shark Pro 3 támogatja az NSA és az SA 5G hálózatokat 2,5 GHz és 5 GHz frekvenciákon, valamint a Wi-Fi 6 szabványt, amely 270% -kal gyorsabb, mint a Wi-Fi 5 szabvány. 6 stratégiailag elhelyezett Wi-Fi pont alkotja az „X” antennát, amely tiszta hozzáférést tesz lehetővé a Wi-Fi jelekhez még akkor is, ha két kézzel játszik a telefonon. Kétcsatornás kapcsolat használata az 5G és a Wi-Fi hálózatokhoz való csatlakozáshoz egyidejű, stabilabb kapcsolatot tesz lehetővé. Maximális vizuális és hangteljesítmény az átfogó játékélményért

7.1 hüvelyk méretű 2K+ képernyő

Üljön az első sorban

Hagyja, hogy a hatalmas 7,1 hüvelykes képernyő bevonzza a játékba, kellemesen lefedi látóterét a képformátumnak köszönhetően, így valósághűvé téve a játékot. A rendkívül nagy, 3120 * 1440 felbontás tiszta képet kölcsönöz, és úgy fogja érezni magát, mintha valóban részese lenne a játéknak.

90Hz képfrissítés a MEMC technológiával

Simább, mint valaha

A Black Shark 3 Pro segítségével a játék minden eddiginél simábban fut, 90 Hz-es frissítési frekvenciával, ezzel csökkentve a kép elmosódását mozgás közben. A független chipsetnek köszönhetően működő MEMC technológia a videó frekvenciáját 25 Hz-ről 90 Hz-re emeli, optimalizálva a teljes video tartalmat, hogy az folyékonyan megjelenjen 90 Hz-es frekvencia mellett.

10 bites színek Delta E < 1 pontossággal

Élethű ábrázolás

Tegye játékát színpompás vászonná a 10 bites színnek köszönhetően, amely akár 1,07 milliárd színárnyalatot jelenít meg mély és gazdag mikrotextúrák, valamint festői, összetett fényhatások elérése érdekében. Ha a Delta E értéke kisebb, mint 1, és a JNCD <0,55, a képek az élethelyzetek lehető legreálisabb ábrázolását jelentik mivel a Delta E <1 értékeket általában észrevehetetlennek tartják az emberi szem számára.
Lássa a játékot úgy, ahogy azt a tervező megálmodta!

TrueView kijelző és True Hardware DC Dimming technológia

A szemnek kellemes világítás

A Black Shark 3 Pro TrueView kijelzője úgy állítja be a képernyő fényerejét és a színhőmérsékletet, hogy megfeleljen annak a környezetnek, amelyben tartózkodik, következetes és kellemes fényerőt biztosítva.
A True Hardware DC Dimming technológia felváltja a PWM modulációra jellemző gyors villogást, így a kijelző folyamatosan világít, gyenge megvilágítási beállítással. A gyenge fény módjának megváltoztatásával, a gyorsan villogó fénytől az állandó, lassan pulzáló fényig a szeme védett a száradástól és a kifáradástól, így Ön friss lesz és készen áll majd a játékmaratonra.

VDE Certificate

TrueView kijelzője

True Hardware DC Dimming

Előlapon található szimmetrikus sztereó hangszórók

Képes meghallani minden lépést

Az előlapon lévő felső és alsó hangszórónak köszönhetően képes lesz meghallani, hogy az ellenség melyik irányból közelít Önhöz. Az abszolút szimmetrikus, kettős első hangszórók segítségével megtudhatja, hogy egy ellenséges játékos balról vagy jobbról közelít-e. A hangszórók úgy vannak elhelyezve, hogy ne kelljen azon gondolkodni, hogy a játék során blokkolja-e a hangot a kezével, aminek köszönhetően abszolút átfogó hangélményt szerez. A játékos hagyományokhoz híven a Black Shark 3 Pro 3,5 mm-es fülhallgató-csatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy felvegye a fülhallgató és teljesen elmerüljön a játékban.JOYUI 11

(Android 10 alapú)

Játékra tervezték

Az Android 10-en alapuló a vadonatúj JOYUI 11 operációs rendszer a legjobb mobil teljesítményt egyesíti a legjobb játékeszközök teljesítményével, hogy a lehető legprofibb játékélményt nyújtsa Önnek.

JOYUI 11

Játékra tervezték

A legújabb Shark Space-ben megtalálható a Shark Time, a Ludicrous Mode, a Gamer Studio és a fejlett személyre szabási rendszer, amelyet a komoly játékosnak szánnak.

64MP hármas kamerás rendszer

Pillanatkép minden pillanatról

A hármas kamera elrendezés egy 64 megapixeles kamerát tartalmaz, mely továbbfejlesztett HDR funkció segítségével javítja a nappali fénynél és a sötétben készült fotók minőségét, továbbá egy 13 megapixeles ultraszéles látószögű lencsét az ultraszéles látószögű felvételi módhoz és egy 5 megapixeles kamerát a Bokeh-effektushoz. A Super Night mód nyers képekkel szolgál RAW formátumban a legtisztább és legélénkebb éjszakai felvételek készítéséhez.

64 megapixeles kamera rendkívül tiszta felvételek készítéséhez

f/1.8 lencsével

13MP ultraszéles látószögű objektív

f/2.25 lencsével

5MP kamera a Bokeh-effektusért

f/2.2 lencsével